Pogosto zastavljena vprašanja

Kako deluje ColestraLow?
Colestralow je novo odkritje, ki pomaga pri premagovanju zdravstvenih težav in zdravilo, ki zmanjšuje raven holesterola v krvi. Dejansko zvišuje raven dobrega in znižuje raven slabega holesterola. Ni boljšega sistema od tega! V izdelku Colestralow so združene vse nujno potrebne sestavine in zelišča, zaradi katerih se raven holesterola v krvi spusti na normalno raven.
Zelišča, ki jih vsebuje Colestralow, delujejo skupaj tako, da zmanjšujejo slabi in zvišujejo dobri holesterol in s tem normalizirajo raven holesterola. Do tega pride z zmanjšanjem absorpcije in spodbujanjem razčlenitve holesterola. Sestavine v našem izdelku povzročajo silne rezultate v nižanju in stabilizaciji ravni holesterola.

Zaradi koristne združitve zelišč, ki jih vsebuje Colestralow, lahko sedaj razne diete in telesno vadbo zamenjate za zeliščno tabletko, katero je za piko na i še enostavno pogoltniti.

Kakšen je priporočen odmerek?
Za normalizacijo ravni holesterola vzemite do 4 tablete ColestraLow na dan. Priporočamo, da ga vsakodnevno uživate vsaj 3 mesece.

Ali ima izdelek nezaželene stranske učinke?
Ni znanih stranskih učinkov pri jemanju tablet ColestraLow. Če imate zdravstvene težave se pred uporabo izdelka obrnite na svojega zdravnika.

Potrebujem zdravniški recept?
Ker je ColestraLow 100% naraven in organski izdelek, za uporabljanje tega izdelka ne potrebujete zdravniškega posveta ali recepta. Če pa uživate zdravila ali pa imate resne zdravstvene težave, se pred uporabo izdelka Colestralow posvetujte z zdravnikom.

Kakšne so možnosti plačila?
Najhitrejši način za plačilo je uporaba kreditne kartice, s katero boste plačali preko našega varnega sistema za plačilo z 256 bitno zaščito. Poleg plačevanja s kreditnimi karticami omogočamo tudi plačevanje preko PayPal-a, bančnega nakazila ter z Bitcoini. Če želite naročiti preko telefona, pokličite našo podporo strankam, če pa imate kakršnakoli vprašanja glede naročila, pa nam pošljite e-mail.

Dostavljate v Slovenijo?
ColestraLow je naraven izdelek in ne vsebuje kemikalij, zato ga lahko dostavljamo po celem svetu. Dostava z letalsko pošto traja 5 - 12 dni, za malo višjo ceno pa lahko izberete kurirsko dostavo, ki traja le 2 - 6 dni.

Kako poteka pošiljanje izdelka?
Če naročite ColestraLow danes, vam ga pošljemo takoj, ko bo vaše plačilo procesirano (običajno to traja do 24 ur od naročila). Paket bomo poslali z letalsko pošto (Airmail) iz enega od naših mednarodnih dostavnih centrov in prejeli ga boste v roku 7 - 14 dni. Lahko pa izberete kurirsko dostavo (Courier shipping) in paket boste prejeli v roku 2 - 6 dni. ColestraLow pošiljamo na dom.

Je naročilo poslano diskretno?
Da! Naročilo je poslano v navadnem paketu, ki je preprosto označen kot prehranski dodatek, tako da nihče razen vas ne ve kaj je v njem.

Katero ime se bo pokazalo na bančnem izpisku?
Imamo različne banke, ki procesirajo naročila s kreditnimi karticami. Po naročilu vam bomo poslali e-mail s to informacijo, ko bo vaše plačilo izvedeno. Zaradi zaščite zasebnosti na vašem bančnem izpisku ne bo vidno, kaj ste naročili, vidno bo samo ime, kot je npr. SafePayments.Nudite garancijo s povračilom denarja?
Prepričani smo, da boste s prehranskim dodatkom ColestraLow zadovoljni, če pa izdelek ni dosegel vaših pričakovanj, ga lahko vrnete v roku 60 dni od nakupa in povrnili vam bomo celotno vrednost nakupa (minus stroški pošiljanja). Zagotovili vam bomo povračilo denarja za do ene odprte stekleničke (tudi če je povsem prazna) in neomejeno število zaprtih stekleničk. Prosimo, za dodatne informacije glede vračila kontaktirajte podporo strankam.

“Izkusite koristi izdelka Colestralow in začnite z zdravim življenjem že danes!